Sejl trygt med Alslinjen

Kom godt i havn

Tryghedstiltag på færgen

Sammen bekæmper vi corona ombord!

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. ALSLINJENs færger har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at du kan forvente en høj standard for sundhed, sikkerhed og hygiejne ombord.

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig! 

Tryghedstiltag

 • Øget hygiejne og afspritning

  Vi har indsat ekstra personale, der sørger for at afspritte alle overflader mellem afgangene. På færgen er der opsat spritstationer til fri afbenyttelse.
 • Brug af mundbind

  Mundbind skal bæres, når du bevæger dig rundt på færgen. Det må tages af, når du sidder ned.
 • Afskærmning mellem pladserne

  Gennemsigtige skærme mellem pladserne hjælper med at hindre spredning af bakterier og virus
 • Vi er her for dig

  Du kan altid tage fat i besætningen, som kan hjælpe dig med at finde en plads med afstand, kan sørge for ekstra rengøring og i øvrigt hjælpe med at besvare dine spørgsmål.
 • Mulighed for at blive i bilen

  Hvis du har et særligt behov for beskyttelse, kan du booke en overfart, hvor du bliver i bilen undervejs.

Du skal stadig huske mundbindet

Bær mundbind, når du bevæger dig rundt

Du skal stadig medbringe mundbind, når du skal rejse med færgen. Mundbind/vesir skal dog kun bæres, når du bevæger dig rundt på færgen, eller når du går mellem bildæk og passagerdæk.

Når du sidder ned på færgen eller opholder dig på soldækket, må du tage mundbindet af. 

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau eller med mentale eller fysiske brister, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

TILBUD TIL DIG MED ET SÆRLIGT BEHOV

BLIV I BILEN UNDER OVERFARTEN

Hvis du har et særligt beskyttelsesbehov i forhold til covid-19, er det undtagelsesvist tilladt at opholde sig i bilen under overfarten. Du kan for eksempel blive i bilen, hvis du er syg, er smittet med covid-19 eller har et særligt behov for at være ekstra skærmet. 
Hvis du vil booke en rejse, hvor du bliver i bilen, så vær opmærksom på at:

 • Du skal anmode om en plads på forhånd. Det gør du, når du booker din billet online. Du kan også tilføje bilopholdet til en allerede købt billet ved at ændre din billet på hjemmesiden.
 • Når du har booket en rejse, hvor du bliver i bilen, skal du være checket ind i havnen senest 30 minutter før afgang
 • Det er på intet tidspunkt tilladt at forlade bilen under overfarten uden at henvende sig til besætningen. Det gælder alle passagerer i bilen.
 • Pladsen på vogndækket er begrænset, og du skal være opmærksom på, at vogndækket ikke er et behageligt sted at være, hvis vejret er køligt eller der er søgang. I vinterperioden kan det være godt at medbringe varm kaffe og et tæppe til opholdet i bilen.
 • I tilfælde af dårligt vejr forbeholder vi os retten til at annullere din ”bliv i bilen”-reservation.
 • Medbring mundbind i tilfælde af, at det bliver nødvendigt at forlade bilen
 • Bemærk, at det ikke er muligt for handicapbilister at blive i bilen under overfarten

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål? Kombardo!

Kontakt os

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@alslinjen.dk eller ringe til vores kundecenter på telefon 70 25 10 25 i vores åbningstid som er alle dage mellem 06.00-20.00.