Zleep Hotels

Få 20 procent rabat med ALSLINJEN

Hvor skal du sove i nat?

Sov ekstra godt når du er på farten på et af Zleep Hotels 12 hoteller i Danmark og Sverige. Her kan du få 20 procent rabat på dit ophold når du rejser med Molslinjen. Billetten skal bruges senest 30 dage efter din rejse med hurtigfærgerne, hvis du ønsker rabat i forbindelse med din overnatning. 

Fokus på den gode nats søvn
Med ekstra gode senge og sengetøj af høj kvalitet har Zleep Hotels fuld fokus på din nattesøvn. På samtlige nye hoteller kan du slappe af i et dansk, stilrent design, hvor kvaliteten er i højsædet.

På Zleeps hoteller får du gode parkeringsforhold, så du ikke behøver at lede længe efter en parkeringsplads efter en lang dag på farten. På de fleste parkeringspladser kan du parkere gratis. Mange hotellet ligger desuden tæt på motorvej og er let tilgængelige.

Vil du starte din dag med et sundt morgenmåltid, kan du gå om bord i hotellets morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes ifm. din reservation og som fortrinsvis består af økologiske produkter. På morgenbordet finder du diverse brød, pålæg, æg, morgengryn, yoghurt, juice og vand, samt et bredt udvalg af te og økologisk, fairtrade kaffe.

Sådan booker du med rabat
Du kan bestille dine næste overnatninger på Zleep Hotels og indtaste rabatkoden PROMOLS21.

For at gøre brug af tilbuddet skal du booke dit ophold inden for 30 dage efter din overfart med ALSLINJEN.

Rabatten kan opnås én gang pr. overfart og gælder naturligvis også, hvis du har brug for flere værelser/nætter på samme hotel.

Tilbuddet gælder alle dage, der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Inden ankomst til hotellet bedes du sende en kopi af din færgebillet eller kvittering til booking@zleep.com.

Sovgodtdo'