Thorvaldsens Museum

Få 20 procent rabat med ALSLINJEN

Besøg det smukke og stemningsfulde museum

Thorvaldsens Museum i det indre København er Danmarks første offentlige museum. Den imponerende og farverige bygning huser billedhuggeren Bertel Thorvaldsens kunst og samlinger. Her kan du nyde en helt unik arkitektonisk oplevelse, fordybe dig i Thorvaldsens skulpturer og besøge hans antiksamling og hans unikke samling af guldaldermalerier. Der er også rig mulighed for at opleve intime koncerter, talks og kreative børneaktiviteter året rundt.

Lyn-tegnekurser for børn og deres voksne

Thorvaldsens Museum tilbyder hele sommeren lyn-tegnekurser i proportionstegning for familier. Vi underviser i små hold med max 10 deltagere. Forløbet egner sig for børn fra 7 år og op efter – men små søskende er også velkomne. I får undervisning af professionelle kunstnere med hver deres tilgang til portrætkunsten.

Aktuelle udstillinger 

I udstillingen "Mellem kunst og ritual" markerer Thorvaldsens Museum, at det er 200 år siden, Bertel Thorvaldsen begyndte arbejdet på Kristus-statuen til Vor Frue Kirke i København. I udstillingen vil du - igennem en blanding af lyd, film og personlige ejendele - komme tættere på historien om Thorvaldsens berømte statue. 

Udstillingen "Længsler: Thorvaldsens italienske malerier" sætter fokus på den samling af italienske kunstneres malerier, som billedhuggeren Bertel Thorvaldsen samlede i Rom.

Sådan får du rabat 

Få 20% rabat på op til fem entrebilletter til Thorvaldsens Museum ved fremvisning af billet eller kvittering for billet fra ALSLINJEN, der ikke er mere end 7 dage gammel.