Small Danish Hotels

Modtag 200 Benefits-point ved oprettelse i gæsteklubben

Moments of happiness

Small Danish Hotels er din guide til et væld af kroer og hoteller i hele Danmark. Du finder skønne hoteller midt i byens bankende hjerte eller smukt placeret nær skov, sø og strand, og med kort afstand til Danmarks mange seværdigheder og attraktioner.

Fælles for dem alle er, at de oser af charme, nærvær og varme. Og de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. Alle står klar til at give dig stjernestunder, du vil nyde i nuet og mindes med glæde – vi kalder det ”moments of happiness”.

Få 200 Benefits-point ved oprettelse

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, og med en færgebillet i hånden får du automatisk tildelt 200 Benefits-point, når du opretter dig som medlem. 

Hos Small Danish Hotels kan du booke lækre ophold på kroer, hoteller, slotte og herregårde – der er 70 skønne steder at vælge imellem over hele Danmark. Og det er selvfølgelig helt gratis at være medlem af Benefits, og som medlem får du automatisk gode tilbud via e-mail. 

Dine Benefits-point kan du bruge som betaling eller delbetaling af nye ophold, restaurantbesøg eller på skønne gaveartikler i vores pointshop – du bestemmer selvfølgelig selv.