Glasmuseet Ebeltoft

Få 20 procent rabat med ALSLINJEN

Oplev glassets magi i det naturskønne Djursland

Opdag en magisk verden af glas med ALSLINJEN. Vis din færgebillet på Glasmuseet Ebeltoft senest syv dage efter din rejse og få 20 procent rabat på entréen. Gælder op til fem personer.
Glasmuseet Ebeltoft er et levende og aktivt museum for moderne, international glaskunst, skønt beliggende ved Ebeltoft Vig med udsigt til Mols Bjerge. Lyset og de maritime omgivelser danner en smuk baggrund for museets skiftende udstillinger med moderne glas i verdensklasse.
Museet råder over en anerkendt samling af glaskunst, som året rundt kan opleves i forskellige opsætninger. Blandt værkerne, som kan opleves permanent, er det svimlende ”kosmiske rum” skabt af den færøske kunstner Tróndur Patursson. Det kosmiske rum består af malede glasvægge omkring et spejlbelagt gulv og loft. At træde ind i rummet er som at svæve frit mellem himmel og jord – en stor oplevelse for store som små.
Arbejdende værksted
I haven ligger Glashytten – museets arbejdende værksted. Her kan du i sommerhalvåret komme helt tæt på processen fra flydende glas til færdigt produkt. I skoleferierne er der aktiviteter for hele familien, og her har I mulighed for selv at prøve kræfter med materialet, når der er værkstedsaktiviteter for publikum.
Skal I finde en helt unik gave eller blot forkæle jer selv, er butikken fuld af inspiration og glas for enhver smag. Slut af i Glascaféen og nyd lidt godt til ganen i afslappende omgivelser.