Experimentarium

Få 20 procent rabat med ALSLINJEN

Dobbelt så stort. Dobbelt så sjovt!

Det nye Experimentarium og ALSLINJEN byder velkommen til en sjov dag med tankevækkende og finurlig videnskab og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre!

Her kan du få fingrene helt ned i videnskaben på 16 tankevækkende udstillinger. Gå blandt andet på opdagelse i Lyslabyrinten, blæs gigantiske sæbebobler i Bobleriet eller oplev dine sanser på en ny måde i Sansetunnellen. Du kan også hoppe og danse i verdens første interaktive biograf, hvor du kan være med til at påvirke handlingen i filmen. Alt dette og meget, meget mere.

Og ikke nok med det. Når du viser din billet fra ALSLINJEN ved indgangen til Experimentarium senest syv dage efter din rejse, så får du hele 20 procent rabat på entréen for op til fem personer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Om Experimentarium

Experimentarium er et 11.500 m2 Science Center i verdensklasse for legebørn i alle aldre. Nysgerrighed er det grundstof, vi er gjort af, og Experimentarium har været tankevækkende siden 1991. Det nye Experimentarium åbnede 26. januar 2017 på den velkendte adresse i Hellerup, lidt nord for København. 

En hyldest til den krop, vi har tilfælles
Nu kan du opleve Experimentariums helt særlige udstilling BODY WORLDS! Kom helt tæt på ægte menneskekroppe og resultatet af ægte levede liv. I denne spektarkulære udstilling står de ikoniske hele menneskekroppe, som har gjort BODY WORLDS verdenskendt. Kroppene i BODY WORLDS er plastinerede og alle stammer fra donerer som har valgt, at skænke deres krop specifikt til BODY WORLDS.

Det komplekse sammenspil mellem knogler, muskler, sener og nerver afsløres derfor i alle anatomiske detaljer! Se med egne øjne hvordan livstil og sygdomme sætter sine spor i kroppen, hvor du bl.a. kan opleve det chokerende syn af grå-sorte rygerlunger eller "Det Anatomiske Spejl" hvor du kan "krænge huden af" din egen virtuelle krop og se hvor dine organer sidder placeret!

BODY WORLDS er en lærerig oplevelse for hele familien, der sætter gang i snakken om livets store emner, såsom liv og død, rask eller syg og sund vs. usund. Udstillingen kan opleves alle ugens dage i hele åbningstiden, i perioden fra d. 15. november 2018 til d. 3. november 2019.

Experimentariums normale åbningstider er:

Mandag - torsdag: kl. 9.30 – 17.00

Fredag - søndag: Kl. 9.30 – 19.00