Arp-Hansen Hotel Group

Få 15 procent rabat med ALSLINJEN

Moderne og cool, eventyrligt eller stilrent design.

Få 15% rabat på overnatningen på fem af Arp-Hansens Hotel Groups lækre hoteller i Aarhus og København!

Moderne og cool hotel i hjertet af Aarhus
Wakeup har slået dørene op for et spritnyt hotel i Aarhus. Vil du gerne bo billigt og centralt, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet er smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.

Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård og Letbanen lige om hjørnet

Stilrent designhotel på Rådhuspladsen i København
Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige, stilrene omgivelser, så har du mulighed for begge dele på The Square Hotel.

Hotellets navn hentyder til beliggenheden, hvor alle værelser i Executive-kategorien har en fantastisk udsigt over Københavns rådhusplads – og hvor vores gæster har adgang til alle byens seværdigheder i gåafstand.

Tivoli Hotel – et eventyrligt hotel
Vil du gerne være omgivet af et eventyrligt hotel, der får både små og store børn til at sove tungt og trække på smilebåndet, så er Tivoli Hotel valget for jer.

Et ophold på dette lækre hotel med alle topmoderne bekvemmeligheder er en oplevelse i sig selv – også for dig der ikke skal i Tivoli. Planlæg en romantisk weekend for to, eller lad hele familien få glæde af vores moderne luksusfaciliteter.

Bo midt i hippe Vesterbro og Kødbyen
Oplev Wakeup Carsten Niebuhrs gade, der med sin centrale placering i det cool og hippe Vesterbro, er det perfekte valg til dig, som vil bo billigt og centralt i København.

Området omkring Vesterbro og Kødbyen er i rivende udvikling og er især blevet kendt for sin brede vifte af populære spisesteder. Vil du hellere shoppe eller udforske København, så er Tivoli, Strøget og hovedbanegården lige om hjørnet

Tæt på vandet ved Kalvebod Brygge
Wakeup på Bernstoffsgade, tæt på det skønne Kalvebod Brygge er den perfekt beliggenhed uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien.

Hotellet er centralt placeret med kort afstand til både Hovedbanegården, Strøget, Fisketorvet Shoppingcenter og Tivoli. Området ved Kalvebod Brygge byder især på talrige muligheder for motion og aktiviteter – og er vejret til det, skal du ikke snyde dig selv for en tur i det populære havnebad.

Sådan booker du med rabat

For at booke et af de tre hoteller med rabat skal du benytte nedenstående links

Færgebillet skal kunne fremvises ved check-in på hotellet på forlangende.
Tilbuddet gælder dagens fleksible pris på alle dage, der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Der tilbydes ikke rabat på Large og Familieværelser på Wakeup Copenhagen, Borgergade, og Familieværelser på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade.

Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner de enkelte hoteller måtte tilbyde.

Wakeup Aarhus

På hotellets 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser indeholder fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Selvom hotellet er 2-stjernet, så måler det sig med en 3-4 stjernet hoteloplevelse. Alle værelser er gennemført indrettet med møbler fra nogle af de bedste danske møbelproducenter, og fra hotellets øverste etager får gæsterne en flot udsigt over byens tage.

Læs mere om hotellet her: www.wakeupaarhus.dk eller kontakt hotellet på telefon nr.: 4480 0000

Foretag booking her


WAKEUP AARHUS
M. P. Bruuns Gade 27
DK-8000 Aarhus C

The Square i København

Allerede når du træder ind i receptionen, fornemmer du, hvordan det gennemførte, æstetiske interiør giver en varm og rolig atmosfære – og personalet er naturligvis kendt for venlig og imødekommende service døgnet rundt.

På sjette sal finder du hotellets unikke morgenmadsrestaurant med dejlige lysindfald og en udsigt over byens tage, som er en seværdighed i sig selv. Her finder du ligeledes eksklusive mødelokaler, som føjer en ekstra dimension til dine møder og konferencer ved at være så centralt beliggende som overhovedet muligt.

Læs mere om hotellet her: https://www.thesquare.dk eller kontakt hotellet på telefon nr.: 3338 1200

Foretag booking her

The Square Hotel
Rådhuspladsen 14
1550 København V
Danmark

Tivoli Hotel i København

Udover en overnatning på et af de 679 skønne værelser tilbydes alt fra indendørs parkering, fitnesscenter og gratis WiFi til stor swimmingpool med plads til både svømning og leg samt udendørs legeplads.

Du finder tre restauranter på hotellet; Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar og MASH Penthouse - alle steder står personalet klar til at forkæle jer med en udsøgt smagsoplevelse til både frokost og aften.

Læs mere om hotellet her: https://www.tivolihotel.dk/ eller kontakt hotellet på telefon nr.: 4487 0000

Foretag booking her


Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Danmark

Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 510 hotelværelser, alle udstyret med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Tivoli ligger lige om hjørnet, ligesom Rådhuspladsen, Strøget og Hovedbanegården. Du kan også besøge det hippe og cool Vesterbro og kødbyen, som er en spændende del af byen. Her finder du masser af gode restauranter, udstillinger, caféer og natklubber, der er værd at besøge.

Læs mere om hotellet her, eller kontakt hotellet på telefon nr: 4480 0000

Foretag en booking her

WAKEUP CARSTEN NIEBUHRSGADE
Carsten Niebuhrs Gade 11
DK-1577 København V

Wakeup Bernstoffsgade

Wakeup Bernstoffsgade er det perfekte valg, til dig som ønsker et prisvenligt og centralt placeret hotel med mange muligheder lige ude foran døren. Hotellet har 585 nye hotelværelser, alle udstyret med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Hotellet er centralt beliggende ved Kalvebod Brygge med gåafstand til Hovedbanegården, så du nemt kommer til og fra hotellet. Du får en skøn udsigt til vandet, hvor du kan nyde havnepromenaden med gå- eller løbeture, og er vejret godt kan du nyde et forfriskende dyb i Kalvebod Brygges havnebad. Er du mere til oplevelser og shopping, er Tivoli, Strøget og Fisketorvet Shoppingcenter også i gåafstand fra hotellet. 

Læs mere om hotellet her, eller kontakt hotellet på telefon nr: 4480 0000

Foretag en booking her

WAKEUP BERNSTOFFSGADE 
Bernstoffsgade 35 
DK-1577 København V