Kom godt ombord

Mødetid - handicapbillet - find vej

Kom godt ombord

Mødetider

Der er plads til alle ombord på ALSLINJEN, og vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen ombord.

Herunder kan du se, hvornår du senest skal være tjekket ind på havnen for at være garanteret plads ombord på ALSLINJENs færger.

  • Standard-billet til bil, motorcykel, knallert, cykel og gående passagerer: 15 min
  • Bizz månedskort: 15 min. Bemærk dog, ved bestilling på forhånd: 5 min
  • Autocamper, bil med anhænger: 15 min
  • Forhåndsreserveret 'Bliv i bilen': 30 min
  • Grupper: 15 min
  • Busser: 15 min
  • Forvogn, sættevogn og vogntog: 30 min
  • Løstrailer, personbil uden fører, specialtransport: 30 min

 

Alt det paktiske

Handicapbiler & dårligt gående

Hos ALSLINJEN vil vi gerne tage særlige hensyn til passagerer med handicap eller som er dårligt gående, ved at placere bilerne, så der er lettere adgang til passagerdækket.

Handicapbiler
ALSLINJEN tilbyder invalidebiler at parkere tæt på elevator og med bedst mulig adgang til passagerdækket, i det omfang det er muligt.

Ved brug af denne mulighed, bedes du venligst booke en alm. billet her. Dernæst bedes du kontakte os på telefon 70 25 10 25 og oplyse, hvilken afgang du rejser på, samt at du ønsker en plads ved elevator og med bedst mulig adgang til passagerdækket.

Du bedes du desuden, af hensyn til ombordkørslen på færgen, tjekke ind på havnen senest 30 minutter før planlagt afgang.

Dårligt gående og handicapassistance
Rejser du som gående passager og har du brug for hjælp til at komme ombord på ALSLINJEN?

ALSLINJEN tilbyder handicapassistance på udvalgte overfarter. Dette indebærer fysisk ledsagelse til at komme til og fra borde. Vær opmærksom på, at handicapassistance kun tilbydes individuelle rejsende og ikke grupper.

Ønsker du at benytte ALSLINJENs handicapassistance kan du bestille denne i tidsrummet mandag til fredag kl. 08.00-21.00, minimum 48 timer før afrejsen, på telefon 70 25 10 25. Husk at oplyse hvilken afgang du sejler med. Overholdes denne frist ikke, kan det ikke garanteres, at der kan ydes handicapassistance.

Vær opmærksom på, at handicapassistance ikke omfatter løft af handicappet fra kørestol til sæde og ej heller assistance til personomsorg/personlig hygiejne under overfarten. ALSLINJEN kan forlange, at syge/handicappede har egen ledsager med under overfarten. Ledsageren overføres uden beregning.

VIGTIG INFO

Vi opfordrer kørestolsbrugere, og især el-kørestolsbrugere til at booke overfart med færgen Fynshav, og ikke færgen Frigg. Færgen Frigg har smalle døre og en smal elevator, hvor Fynshav er anderledes handicapvenlig. Se mål herunder.

Mål for indgange og elevator på Færgen Frigg

Elevatorens indvendige mål: 85 x 115 cm
Elevatordør: 80 cm bred
Dør ind til toiletter: 61 cm bred
Selve toiletdøren: 59 cm

Parkering

Bøjden
Der er mulighed for at parkere på havnen i Bøjden på den offentlige parkeringsplads beliggende nær færgen på Bøjdenlandevej.
Parkeringspladsen er anvist med P-skilte og er uden tidsbegrænsning.

Fynshav
Der er mulighed for at parkere på havnen i Fynshav på den offentlige parkeringsplads beliggende ved færgehavnen ca. 100 m fra servicecenteret på Færgevej.
Parkeringspladsen er anvist med P-skilte og er uden tidsbegrænsning.

Har du kat eller hund med på turen?

Hunde, katte og andre kæledyr er velkomne ombord på ALSLINJEN. Dog gælder følgende regler:

Hunde og øvrige kæledyr må gerne medbringes i de markerede ”hunde-områder” i passagerområderne.

Hunde skal føres i kort snor. Øvrige kæledyr skal medbringes i bur eller transportkasse og må ikke være til gene for øvrige passagerer.

Du kan derfor med fordel overveje at lade dit kæledyr blive i bilen under overfarten. Der er ikke adgang til vogndækket under overfarten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord

Find vej til færgen

Bøjden
Bøjdenlandevej 49
5600 Bøjden

Fynshav
Færgevej 2A
6440 Fynshav