Jesperhus

Få 20 procent rabat med ALSLINJEN

Meget mere end bare blomster

20 procent rabat på dagsbilletter
Jesperhus er et af Danmarks største Camping- og Feriecentre med tilhørende park.

Her kan dig og familien få en uforglemmelig oplevelse i Nordeuropas største blomsterpark med ALSLINJEN. Du kan nemlig få 20 procent rabat på dagsbilletter, hvis du viser din færgebillet fra ALSLINJEN senest syv dage efter din rejse.

I Jesperhus kan hele familien få en god dag i den smukke natur eller en af de mange forlystelser. Prøv blandt andet det store Piratlegeland med ponyridning, klappe-geder og karruseller, eller se et af de mange shows med Jungledyret Hugo og vennerne.

Ungerne kan også boltre sig i den 6000m2 store Jungle med 4D biograf, Hugoland, Tarzansti og en stor zoo med fritgående dyr.

Husk når du besøger Jesperhus er alle forlystelser gratis, når entréen er betalt. Rabatten gælder for op til 5 personer pr. færgebillet.

Overnat og få 500 DKK i rabat
Jesperhus byder et hav af aktiviteter, og måske en dag ikke er nok? Med din færgebillet fra MOLSLINJEN, kan du derfor også få 500 DKK i rabat + alm. online rabat ved booking af et ferieophold for minimum 2.500 DKK. Benyt rabatkode 20051. Rabatten er kun gyldig ved fremvisning af billet ved check-in til Jesperhus.

Når du bor i Jesperhus, har du nemlig fri adgang til det nye Zik og Zaks Abeland, Hugos Badeland, Parken og masser af aktiviteter og shows.

Find din ferie via linket herunder.

Bemærk venligst, at tilbuddene ikke kan kombineres med andre rabatter.
Vær opmærksom på, at fra 2021 sænkes ovenstående rabat for overnatninger fra 500 DKK til 300 DKK + alm. online rabat.

Læs mere om åbningstider eller de mange sjove forlystelser via linket herunder.